houtskeletbouw
prefab dakspanten
hout import

Zaagservice

Structuren in bouwpakket

Keperspanten in bouwpakket

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen, maar wil je worden ondersteund door ervaren vakmensen? Dan kunnen prefab spanten een oplossing zijn, maar ook zeker een bouwpakket door onze zaagservice.

Bij INTERBO bvba werken we de gewenste structuur op maat uit in onze software, standaard voeren we hiervan een beperkte sterkteberekening uit, waarna de volledige dakconstructie uit keperplanken met de uiterste precisie wordt verzagen op één van onze CNC zaagmachines.
We leveren je vervolgens een volledig bouwpakket met losse, maar genummerde planken aan. Hiermee kan jij met je vrienden aan de slag en begin zelf je dak te timmeren, wetende dat je dak aan alle normen en richtlijnen zal voldoen.

Doordat het pakket reeds bij INTERBO bvba wordt verzagen, is het zaagwerk op de werf nihil. Heb je geen hoop houtafval op het einde van de dag, en kan je op voordelige wijze je eigen daktimmer voltooien.

meer weten? contacteer ons!

Voor aannemer - dakwerker

Onze zaagservice legt vooral de focus op dakconstructies, maar uiteraard kan je voor een veel breder gamma zaagwerk bij INTERBO bvba terecht.

We beschikken zelf over een Hundegger Speedcut SC3 zaagmachine, hiermee kunnen we met uiterste precisie alle hout met een sectie tot 180x520mm op maat verzagen. Eveneens is onze Speedcut uitgerust met een een freeskop waarmee de nodige inkepingen kunnen uitgefreest worden. Ook is deze cnc machine met boren en een kettingzaag voor sleufgaten uitgerust.

Vervolgens kunnen alle onderdelen nog voorzien worden met een eigen kenmerk en//of stuknummer. Dit alles tot een lengte van 15 meter!


We kunnen aan de hand van jou zaaglijst alle onderdelen op maat zagen. We kunnen hierbij het gewenste hout voorzien, maar ook jijzelf kan het specifieke hout voor dit project aanleveren waarna wij de onderdelen op maat zagen.

meer weten? contacteer ons!


Prefab spanten in A en W vorm

Noordboomdak op gezinswoning

Rust en verzorgingshuis Wedbos

 

» Keperspanten in bouwpakket
» Voor aannemer - dakwerker

Informatie of een offerte?

email: info@timmerwerken.be
telefoon: +32 (0)14 85 35 36

» Al 40 jaren gespecialliseerd in daktimmer!

INTERBO bv
Rode Akkers 4A
2460 Kasterlee
Belgie

Tel. +32 (0)14 85 35 36
info@timmerwerken.be
INTERBO bv
Rode Akkers 4A
2460 Kasterlee
Belgie

Tel. +32 (0)14 85 35 36
info@timmerwerken.be